Welkom

Welkom op de website van bouwbedrijf Peter Heijblok. Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen bij particulieren. Onze werkwijze heeft als kenmerk dat de lijnen kort zijn en u in de oriënterende fase en de uitvoerende fase te maken heeft met dezelfde personen.
 


Wilt u uw huis uitbreiden met een aanbouw, serre, erker, dakopbouw of dakkapel dan bent u bij bouwbedrijf Peter Heijblok aan het goede adres. Ook realiseren we aanpassingen binnen en buiten uw woning zoals het vervangen van een vloer, deuren of kozijnen in hout of kunststof. Uw wensen en behoeften staan voorop, met een uitgebreid team van vakmensen werken we toe naar een voor u perfect eindresultaat.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt de aannemer bij u langs om uw woonwensen en plannen door te spreken, en de bouwkundige situatie te bekijken.

Bouwbedrijf Peter Heijblok kan de gehele bouw voor u realiseren, van ontwerp/bouwtekening en vergunning tot het afschilderwerk in de eindfase.

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin duidelijk opgesteld wat de bouw u gaat kosten.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier op deze site.

In het Fotoalbum staan een aantal projecten die inmiddels zijn afgerond en die u mogelijk op nog meer ideeën brengen!